Piramit Haber

Şehit polis Kılıç, göz yaşları içinde toprağa verildi

Türkiye

Antalya'daki silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Mustafa Kılıç (45), gözyaşları içinde toprağa verildi.         Burdur merkeze bağlı Karaçal köyündeki baba ocağına getirilen şehit polisin...

Antalya'daki silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Mustafa Kılıç (45), gözyaşları içinde toprağa verildi.

Burdur merkeze bağlı Karaçal köyündeki baba ocağına getirilen şehit polisin naaşı, ailesi ve akrabaları tarafından gözyaşı ve feryatlarla karşılandı. Ailesini teselli etmek, şehit polisin meslektaşlarına kaldı. Sinir krizleri geçiren aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Oğlunun şehit olduğu haberini hasta yatağında alan baba Mahmut (78) ve anne Ayşe Kılıç (68)'ı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş ve Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan teselli etti. Helallik alınması sırasında, astım hastası olan baba Mahmut Kılıç, şehit Betper oğluna son bir kez dokunmak istediğini söyledi. Şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Helallik alınmasının ardından, şehit polis Mustafa Kılıç’ın naaşı, Karaçal Köy Mezarlığı'na götürüldü.

Cenaze törenine; şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş, AK Parti Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da katıldı. Şehidin eşi Mesude Kılıç ise güçlükle ayakta dururken, bayan polis memurları şehit eşine destek oldu. Cenzae namazını

Karaçal Köy Mezarlığı’nda, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehit polis Mustafa Kılıç, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.