Piramit Haber

Polis, yolda hırsızlık şüphelisiyle karşılaştı

Türkiye

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve 50 lira para çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısıyla yolda karşılaştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahsın kameradaki...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve 50 lira para çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısıyla yolda karşılaştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahsın kameradaki kişiye benzediğini görünce zanlıyı gözaltına aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, Osmangazi ilçesi Ulu Mahallesi’ndeki bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ile 50 TL Jetbahis para hırsızlığı olayıyla ilgili soruşturma başlatttı. İş yeri çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Uluyol Caddesi üzerinde hırsızlık olayının şüphelisi ile benzer özellik gösteren şüpheli M.Ç. ile karşılaştı. Şahsı durdurarak sorgulayan ekipler, suçunu itiraf eden M.Ç.'i yakaladı. Hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini, dizüstü bilgisayarı bir iş yerine sattığını itiraf eden şüpheli M.Ç., 'Hırsızlık' suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte adliyeye sevkedildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.