Piramit Haber

Polis İstanbul'da arıyordu ama...

Türkiye

İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in izi, İzmir’de ortaya çıktı.

Yanında birisi küçük üç valizi bulunan Filiz’in, bir markete girip alışveriş yaptığı ardından yaklaşık 4 saat geçirdiği kafeteryada, günlük ev kiralayan kişileri aradığı belirlendi.
Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldüren ve daha sonra kayıplara karışan Atalay Filiz'le ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT’in de takip ettiği belirtildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada Atalay F.’nin kullandığı cep telefonu numarasının dökümüne ulaşan polis, zanlının öldürdüğü Fatma Kayıkçı'yla 6 ay içinde sadece iki kez görüştüğünü tespit etti.

İZMİR'DE GÖRÜLDÜ İDDİASI

Atalay Filiz’in izi iddiaya göre İzmir’de, ortaya çıktı. Polisin elde ettiği bilgilere göre, Filiz, cinayetten sonra İzmir’e kaçtı. Buca İlçesi’ne giden katil zanlısı, elindeki birisi küçük üç valizle bir markete girdi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre katil zanlısı burada alışveriş yaptı, ardından kontörlü telefon sordu.

YUNAN ADALARINA MI GEÇTİ?

Kafeteryadan ayrılan Atalay Filiz’in görüntülerini televizyondan izleyen kafeterya sahibi, polise ihbarda bulundu ve yaşananları anlattı. Gözlük kullandığı görüntülerde görülen Atalay Filiz’in, bulunması için kentin her noktasında arama yapıldı.

Günlük ev kiralayan kişilerle bağlantıya geçildi. Polisin aramalarından şu ana kadar bir gelişme sağlanamadı. 2013 yılındaki cinayetten sonra da Yunan adalarına kaçtığı saptanan Atalay Filiz’in yine aynı yönteme başvuracağını göz önünde bulunduran polis, insan tacirleriyle bağlantıya geçme ihtimaline karşı bu yönde de inceleme yaptı. Ayrıca, jandarma ve Sahil güvenlik ekipleri de uyarıldı.

ATALAY FİLİZ OLDUĞU NETLİK KAZANMADI


Bu bilgilere rağmen polis kaynakları, sözkonusu şüphelinin Atalay Filiz olduğunun kesinlik kazanmadığını, benzerlik nedeniyle ciddi olarak üzerinde durulduğunu da belirtti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.