Piramit Haber

PFDK, Korkmaz ve Binya'ya 3'er maç ceza verdi

Türkiye

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, İBB Spor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve Gaziantepsporlu futbolcu Augustine Gilles Binya'ya 3'er maç ceza verdi.

İSTANBUL 

Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamada, Bülent Korkmaz'ın 17 Şubat 2013 tarihinde oynanan Orduspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, Merkez Hakem Kurulu başkanına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 15 bin lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi. 

Ayrıca, 16 Şubat 2013'te oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle Gaziantepsporlu Binya'ya da 3 resmi müsabakadan men ve 10 bin lira para cezası verildiği açıklandı.

Siirtspor'a 2 maç, yöneticiye 270 gün...

PFDK, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'a, Fatih Karagümrük maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası, Siirtspor yöneticisi Mustafa Timurlenk'e de maçın hakemi ve yardımcı hakemine yönelik saldırı ve hakaretleri nedeniyle toplam 270 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.