Piramit Haber

Öyle bir iddia attı ki..

Türkiye

Cübbeli Ahmet Hoca, Peygamber'in 1400 sene önce IŞİD için Müslümanları uyardığını iddia etti.

Kutsal topraklardaki Ramazan sohbetinde kendisine büyük bir İslam aleminden iki önemli hadis iletildiğini söyleyen Ahmet Mahmut Ünlü, Peygamber'in 1400 sene önce bugunü görerek IŞİD konusunda Müslümanları uyardığını iddia etti.

YALANCI SİYAH SANCAK

İletilen Hadis-i Şerifler'in sahih olduğunu ve kaynaklarda da bulunduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet, yalancı siyah sancağın Müslümanlar'ı yanıltmaması gerektiğini anlattı.

MÜSLÜMANLAR DESTEK VERMEMELİ

1200 sene önce Hz. Peygamber'in bugünleri gördüğünü söyleyen Cübbeli Ahmet, Hadis'te devletsiz bir topluluktan bahsedildiğini ve bu insanların taşıdığı siyah sancak görüldüğünde Müslümanlar'ın hareket etmeden, oldukları yerde durmaları ve destek vermemeleri gerektiğinin söylendiğini anlattı.

Yorumlar (1)

memo 10 Yıl Önce

hz ali buyurdu ki : siyah bayrakları gördüğünüz zaman yere yapışın ve elinizi ve ayaklarınızı dahi oynatmayın. sonra kalpleri taşlaşmış bir gurup gelecek onların devleti vardır. hiçbir söze ve anlaşmaya uymazlar.insanları hakka çağırırlar ama hak ehli değillerdir.isimleri künyedir. soyadları köylerdir. saçları uzundur tıpkı kadın saçları gibi.sonra kendi aralarında ihtilaf edip çatışırlar. sonra da allah hakkı istediğine verir. ( kenz ul ummal.'' fitneler bölümü'' ehli sünnet eseridir) işid : bayrakları siyah.kalpleri taşlaşmıştır. isimleri künyedir : ebu muhammed,abu bekir, ebu adnan,ebu mus'ab gibi. soyadları köylerdir : şami bağdadi harrani golani gibi. devletleri vardır : irak ve şam islam(!) devleti... saç sakalları uzun...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.