Piramit Haber

Ocak tüten her yere ulaşmalıyız

Türkiye

Bakan Yıldırım, ''Nerede bir ocak tütüyorsa, nerede ay yıldızlı bayrak dalgalanıyorsa bizim erişmemiz, ulaşmamız lazım'' dedi.


ANKARA

Türkiye'de cep telefonu operatörlerinin kapsama alanında olmayan nüfusu 500'ün altındaki 1.799 yerleşim yerinin kapsama altına alınması amacıyla kurulacak altyapı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Haberleşme Genel Müdürü Atila Çelik ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv tarafından proje sözleşmesi imzalandı.

Bakan Yıldırım, imzalanacak projenin, bölgesel iletişimdeki uçurumun ve farklılıkların yok edilmesine yönelik olduğunu belirterek, ''Nerede bir ocak tütüyorsa, nerede ay yıldızlı bayrak dalgalanıyorsa bizim erişmemiz, ulaşmamız lazım. Sosyal devlet budur'' dedi.

''Bu proje, ortak çalışma alışkanlığını ve ortak iş yapma kültürünü de geliştirecek. Aynı yerden hepiniz hizmet alacaksınız'' ifadelerini kullanan Bakan Yıldırım, ''Baz istasyonu olmadan ne internet ne telefon olur. Sadece güvercin uçurarak, boru üfleyerek haberleşebiliriz, başka bir yolu yok. Yani iki güzellik bir arada her zaman olmuyor. Baz istasyonlarının sağlığa zarar verdiği konusundaki iddiaları titizlikle araştırıyoruz'' şeklinde konuştu. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.