Piramit Haber

Nuri Alço'dan 'Gazoz Açılımı'

Türkiye

Sinema oyuncusu Nuri Alço, Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki film festivali panelinde, bir erkek seyircinin "Akşehir'de gazozlu film çekmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuyla karşılaştı.

 Sinema oyuncusu Nuri Alço, Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki film festivali panelinde, bir erkek seyircinin "Akşehir'de gazozlu film çekmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuyla karşılaştı. Esprili cevap veren ve gazozlu bir film çekmeyi kabul eden Alço, yanındaki yönetmenlerin "Gazozu da o içsin" uyarısı ardından "'Tabii gazozu da o içmek şartıyla. Bugüne kadar hep bayanlara içirdik, ama bir de bakalım Akşehir'de bunu deneyelim. En son" dedi.
Akşehir Belediyesi ile Film Yönetmenleri Derneği tarafından düzenlenen '2'nci Altın Eşek Komedi Filmleri Festivali' dün başladı. 6 Temmuz'a kadar sürecek festival kapsamında Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele ünlü oyuncular Nuri Alço, Turan Özdemir ile senarist ve yönetmenler Uğur Vardan, Reis Çelik, Yüksel Aksu, Turan Özdemir ve Atalay Taşdiken katıldı. Panelde bir erkek seyirci, Nuri Alço'ya, "Akşehir'de gazozlu film çekmeyi düşünüyor musunuz?"diye soru yöneltti. Alço da, "Gazozdan kurtuluş yok. Sen istiyorsan senin hatırın için burada bir proje olacak. Senaristlerimiz, yönetmenlerimiz burada, belediye başkanı da burada. Hemen bunun akabinde başlayabiliriz. Bir gazozlu Nasrettin Hoca filmi çekelim hocam" diye konuştu.

Yönetmenler "Gazozu o içsin" uyarısı üzerine Alço, "Tabii gazozu da o içmek şartıyla. Bugüne kadar hep bayanlara içirdik ama bir de bakalım Akşehir'de bunu deneyelim. En son" dedi. Alço'nun esprisi üzerine salonda kahkaha tufanı koptu.

Festival kapsamında ünlü oyuncular Nuri Alço ve Turan Özdemir'e de onur ödülleri verildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.