Piramit Haber

Metro Açılışında Tehlikeli Gerginlik!

Türkiye

Başbakan Erdoğan'ın Otogar-Başakşehir Metro hattının açılış konuşmasını yaptığı sırada MHP'lilerin açtığı iki büyük pankart ortalığı karıştırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Otogar-Başakşehir Metro hattının açılış konuşmasını yaptığı sırada alanın yanındaki ülkü ocağının bulunduğu çatıda açılan iki büyük pankart, MHP'lilerle polis ve AK Partililer arasında gerginliğe neden oldu.
Otogar-Başakşehir Metro hattı açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında toplanan vatandaşlar uzun süre ayakta kalmaktan ve hava sıcaklığından zaman zaman sağlık sorunları yaşadı. Başbakan'ın konuşma yaptığı kürsü ile vatandaşların bulunduğu alan arasında sağlık görevlileri sık sık fenalaşan vatandaşları ambulansa taşıyıp ilk müdahalelerini yaptı. Sağlık ekiplerine polis memurları ve güvenliği sağlayan parti görevlileri de yardımcı oldu. 

Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada alanın hemen yanında bulunan MHP ülkü ocağının bulunduğu binanın çatısına açılan iki pankart, AK Partililer ile MHP'liler arasında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Pankartlar, Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı yerden görülebilecek bir yere asılınca önce partililer, arkasından polis gerginliği yaşandı. Pankartlardan birinde 'Kakollar kapatılsa da ülkü ocakları açık', diğerinde ise 'Ülkücülerin yeri ülkü ocaklarıdır' yazısı açan MHP'liler, "Erdoğan şaşırma, sabrımızı taşırma" şeklinde de slogan attı. Çevik kuvvet ekiplerinin pankartları indirmek istemesi sırasında uzun süre gerginlik yaşandı. AK Partililer de "Polise dokunma" diye slogan attı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.