Piramit Haber

Meteoroloji'den uyardı,Sağanak yağış geliyor..

Türkiye

Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının ise Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile zamanla Karabük, Kırklareli, Giresun ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 5 derece azalması öngörülüyor.
Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, kuzey ve iç kesimlerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Karadeniz kıyıları, Marmara ile zamanla güneydoğu kesimlerde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.



BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (Cumartesi) kuzeybatı çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı. (25) 
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu.(24) 
İZMİR: Az bulutlu.(29) 
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu.(30) 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(29) 

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı. (21) 
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(20) 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(30)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Tekirdağ ve Edirne'nin güneyi ile yarın (Cumartesi) Kırklareli, Edirne'nin güneyi ve İstanbul'un kuzeybatı çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/s) esmesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık. 

AKDENİZ: Gece saatlerinde Doğu Akdeniz Kıyılarının parçalı çok bulutlu ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçmesi öngörülüyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu. 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Rüzgrın, kıyı kesimlerde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Samsun, Ordu zamanla kıyıları ile Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor. Yağışların, yarın (Cumartesi) Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması, rüzgarın ise kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu. Rüzgrın, yarın (Cumartesi) güney ve batı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi öngörülüyor. 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgarın, yarın (Cumartesi) güney ve batı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.