Piramit Haber

Manavgat'ta fırtına

Türkiye

Manavgat'ta etkili olan fırtına ve hortum nedeniyle bazı evlerin ve bir okulun çatılarında hasar oluştu, Kızılot beldesinde bir minaresinin külah bölümü yıkıldı.

ANTALYA

Manavgat Mimar Sinan Mahallesinde oluşan hortum ve etkili olan fırtına sonucu bazı evlerin çatılarında hasar oluştu, aydınlatma direkleri devrildi, bazı iş yerlerinin tabelaları yerinden koptu. Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi'nin çatısında da hasar meydana geldi. 

Side beldesinin Kemer Mahallesi'nde de hortum nedeniyle 3 ayrı sitenin çatılarında hasar oluştu. Sitenin güvenlik görevlisi Yahya Özen, gazetecilere yaptığı açıklamada, fırtına ve yağışın etkili olduğu sırada aniden hortum oluştuğunu belirterek, olay anında her yerin toz duman olduğunu söyledi. 

Özen, ''Kulübede otururken bir anda bir gürültüyle kulübe sarsıldı. Çatıdan kiremitler uçtu. Hortum sitenin önündeki motorları başka yere attı. Bir anda ortalık toz duman oldu. Hortum deniz tarafından gelerek Manavgat'a doğru gitti'' dedi.

Kızılot beldesinde ise bir caminin minaresinin külah bölümü yıkılarak yola düştü. 

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, fırtına ve hortum nedeniyle çok büyük bir hasar oluşmadığını belirterek, olayların can veya önemli bir mal kaybına neden olmadan atlatılmasının sevindirici olduğunu söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.