Piramit Haber

Kurallara uymayan 62 kişiye ceza

Türkiye

Topbaş, Kurban Bayramı'nın ikinci günü itibariyle, ana arterlerde kurban kesiminde kurallara uymayan 62 kişiye toplam 5 bin 84 lira ceza kesildiğini bildirdi.

İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy'deki İtfaiye Müfrezesi, Edirnekapı Zabıta Müdürlüğü ile Edirnekapı İETT Garajı'nı ziyaret ederek, personelle bayramlaştı ve bayramlaşmaya katılan çocuklara harçlık verdi.

Topbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da kurban satış ve kesim noktaları konusunda ilerleme katedildiğini belirterek, kurban kesiminde bazı sıkıntılar yaşandığını ancak genel itibariyle bakıldığında bunların geçmişten çok daha az olduğunun söylenebileceğini kaydetti.

Bireysel kesim alışkanlıkları nedeniyle bazı sıkıntılar ve çevre kirliliği yaşandığına değinen Topbaş, ''Artık bu görüntüleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Bu ancak, İstanbullular'ın bize vereceği destekle mümkündür. Arzu ettiğimiz, cezanın sayısı ve niteliğinden öte ceza kesilecek durumun ortaya çıkmaması. Bayramın ikinci günü itibariyle büyükşehir belediyesinin sorumlu olduğu ana arterlerde kurallara uymayan 62 kişiye toplam 5 bin 84 lira ceza kesildi'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.