Piramit Haber

Kestiği elleri...

Türkiye

Dün Kayseri'de yakalanan zanlılar, Bursa'da öldürdükleri Nuran Dutlu'nun ellerini kestikten sonra klozete atarak sifonu çektiklerini söyledi

 İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, jandarma ekiplerince yakalandıkları Kayseri'den sabah erken saatlerinde İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.
Zanlıların Bursa'da öldürdükleri Nuran Dutlu'nun ellerini bileklerinden kestikten sonra klozete atarak sifonu çektiklerini söyledikleri öğrenildi.
İzmit- Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Altıok İzmir'de de Arif Çamur adlı kişiyi yakalamış ve sevk edildiği mahkemece iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KAYSERİ'DE EV KİRALAMIŞLAR
Muhammet Yıldız'ın daha önce işlediği suçlardan dolayı cezaevinde yattığı il olan Kayseri'de iş bulma düşüncesiyle gittikleri ve Kayseri'de kiraladıkları eve girecekleri sırada jandarma ekiplerince Muhammet Yıldız ve kız arkadaşı Sertaç Özer'in üzerlerinde düzenledikleri sahte kimliklerle yakalandıkları öğrenildi. 

KESTİĞİ ELLERİ KLOZETE ATMIŞLAR
Jandarma ekiplerinin Muhammet Yıldız'ın aldıkları ilk ifadesinde Nuran Dutlu'yu Bursa'nın Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle semtinde kiraladıkları bir evde öldürdüğü ve cinayetin işlendiği evde Dutlu'nun ellerini kestiği daha sonra da kireçleyip boş bir araziye gömmeyi düşündüğünü ve riskli olabileceği ihtimalini göze alarak elleri küçük parçalara ayırarak klozete atıp sifonu çektiğini söylediği öğrenildi.

İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen zanlıların jandarma komutanlığında alınacak ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılacakları belirtildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.