Piramit Haber

Kendi Kendini Ateşe Verdi !

Türkiye

Beyoğlu'nda henüz bilinemeyen bir nedenle sahibi olduğu büfeye kendisini kapatarak dükkanı ateşe veren Ali Haydar Beyşekeroğlu polis ekiplerinin çalışmaları sonucu ikna ederek dükkandan çıkartıldı.

Yangın saat 03:00 sıralarında Beyoğlu,Piyalepaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Okul Sokakta bulunan büfede çıktı. Ali Haydar Beyşekeroğlu (45) henüz bilinemeyen bir nedenle sahibi olduğu büfeye kendisini kapatarak dükkanı ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yanan dükkana müdahale etmek isteyen itfaiye ekiplerine de tepki gösteren Beyşekeroğlu'nu olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yanan dükkanda mutfak tüpünün bulunması nedeniyle polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekti.
DÜKKANINI İKİNCİ KEZ YAKTI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen büfe bir süre sonra tekrar Beyşekeroğlu tarafından yakıldı. Yangın sonrası olay yerine gelen kardeşi Şükrü Beyşekeroğlu ise yanan dükkanı şaşkın bakışlarla izlerken yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonra ikinci kez söndürüldü. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çalışmaları sonrası Beyşekeroğlu basın mesuplarının olay yerinden uzaklaştırılması koşuluyla ikna edilerek büfeden çıkartıldı. Polis ekipleri tarafından sigara ikram edilen Beyşekeroğlu ifadesi alınmak üzere Haliç Polis Merkezi'ne götürüldü. Şükrü Beyşekeroğlu, abisinin birşeyler içince kendini kaybettiğini söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.