Piramit Haber

Kan donduran ayrıntı !

Türkiye

İZMİR’in Menderes İlçesi’nde 27 yaşındaki F.G.'nin yolunu kestiği 44 yaşındaki Nurgül Erbaş’ı kendisine direnince, av tüfeğiyle başından vurup öldürdüğü; ardından cesedini başka bir yere taşıyıp tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Olay, İlçeye bağlı Barbaros Mahallesi Gümüldür yolu üzerinde, geçen pazar günü akşam saatlerinde ortaya çıktı. Boş bir arsada kanlar içinde yerde yarı çıplak hareketsiz yatan bir kadını görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, yerde yatan kişinin öldüğü belirlendi. Bunun üzerine çevre güvenliğini alan polis, olay yerinde incelemede bulundu.
TECAVÜZ EDEMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Yapılan araştırmada ölen kadının, hiç evlenmemiş Nurgül Erbaş olduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Erbaş’ın, ağabeyiyle buluşmak üzere evinden çıkıp tarlalarına doğru gittiği, bu sırada yolda karşılaştığı F.G.’nin kendisine tecavüz etmek istediği; karşı koyunca ise namlusu kesik av tüfeğiyle öldürdüğü anlaşıldı. F.G.’nin, tatilcilerin kendisini görüp, polisi araması üzerine olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı.
SUÇ DOSYASI KABARIK

Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet ve genel güvenliği tehlikeye düşürme suçlarından poliste iki suç kaydı bulunduğu ve uyuşturucu madde kullandığı belirtilen F.G.’nin, üç yıl önce de bir kadına tecavüze yeltendiği ancak bununla ilgili bir şikayette bulunulmadığı iddia edildi. F.G.’nin ailesiyle, bu kadının yakınları tarafından öldürülmekten korkup İstanbul’a taşındıkları, üç gün önce tekrar kendisinin Menderes’e geldiği anlaşıldı.
Harekete geçen ekipler, suç aleti tüfeği de olay yerinin 100 metre ilerisine atan F.G.’yi, saklandığı yakınlarının evinde yakaladı. Gözaltına alınıp işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen F.G., nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KAN DONDURAN AYRINTI

Hasta annesine bakan Erbaş’ın öldürülmesinin ardından ortaya çıkan ayrıntı, insanın kanını dondurdu. Olay yerindeki araştırmadan elde edilen bulgulara göre F.G.’nin, direnen Erbaş’ı başından vurup öldürdüğü, daha sonra yakın bir yere cesedini taşıyıp burada tecavüz ettiği belirtildi. Öldürülmesiyle ailesini yasa boğan Erbaş'ın cenazesi, Menderes İlçesi’nde toprağa verildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.