Piramit Haber

Kadın kılığında kaçarken yakalandı!

Türkiye

Emniyette adam öldürmeden uyuşturucuya kadar 17 suçtan kaydı bulunan, 10 suçtan da aranan Mevlüt K., operasyon düzenlenen evden annesinin yanında kadın kılığında kara çarşaf giyerek kaçmaya çalışırken, durumu fark eden Başakşehir Asayiş Büro ekiplerince yakalandı.

Başakşehir Güvercintepe Osmanlı Caddesi üzerinde 25 Haziran 2015 günü gerçekleşen yaralama olayını Mevlüt K.'nın gerçekleştirdiği belirlendi. Ekipler, Mevlüt K.'yı her yerde ararken dün, Başakşehir, Altınşehir Mahallesi’ndeki bir eve silahlı olarak geldiği istihbaratı alındı. Başakşehir Asayiş Büro ekipleri harekete geçti. Evin çevresi sarıldı. Teslim olması istendi ancak buna direndi.

Eve operasyon düzenleneceği sırada içeriden annesi polise seslendi. "Biz gelinimle çıkalım siz ondan sonra girin" dedi. Polis, "Tamam çıkın" dedikten sonra, Anne ve yanında gelinim dediği kişi dışarı çıktı. Polis, Annenin yanında çıkan kadın kılığındaki kara çarşaflı kişiden şüphelendi.

Polisler, kadın kılığına girmiş kişiye dikkatlice bakınca aradıkları Mevlüt K. olduğunu fark edip hemen gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait şarjör ile 13 mermi ele geçti.

Mevlüt K.’nın adam öldürme, 4 silahla yaralama, 6 uyuşturucu, 1 hırsızlık, 2 tehdit, 6136 SKM suçlarından 17 suç kaydı bulunduğu ayrıca, 4 yaralama, 2 uyuşturucu, 2 hırsızlık, 6136 SKM ve konut dokunulmazlığı ihlal suçlarından 10 olayla ilgili aranması olduğu anlaşıldı. Mevlüt K.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından arandığı suçlarla ilgili savcılığa çıkarılacağı belirtildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.