Piramit Haber

Hiç bir fitne yolumuzdan döndüremez

Türkiye

Bakan Çelik, çözüm sürecine ilişkin, "Huzur ortamının getirisi hissedilmeye başlandı; kalıcı hale dönüştürdüğümüz zaman hiçbir fitne ortamı bizi yolumuzdan döndüremeyecektir" dedi.

 ŞANLIURFA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti'nin düzenlediği "Kent Ekonomileri Forumu"nda konuştu. 

Çözüm sürecine değinen Çelik, terör ve bölgede yaşanan olumsuzlukların son bulduğunu ancak bunun çözülmemesi için gayret içerisinde olanların bulunduğunu söyledi. Şanlıurfa'nın bu konudaki duruşunu bütün Türkiye'nin bildiğini aktaran Çelik, şöyle devam etti:

"Şanlıurfa'da huzur var, komşu ilimizdeki huzursuzluğu seyredelim' demek lüksüne sahip değiliz. Bu konuda da iller arasında dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Bazen milletvekilleri ve siyasi parti temsilcileriyle bir araya geliyorum ve bunu da yoğunlaştırmamız gerekiyor. 

Sivil toplum kuruluşları olarak bunu yoğunlaştırmamız gerekiyor. Dayanışma içerisinde oluşan olumlu iklimin bereketini 5-6 ay içerisinde görmeye başladık. Vatandaşlarımız huzur ortamının getirisini hissetmeye başladılar. Bunu kalıcı hale dönüştürdüğümüz zaman Allah'ın izniyle bu bölgenin önünü hiçbir güç alamayacaktır, hiçbir fitne ortamı bizi yolumuzdan döndüremeyecektir."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.