Piramit Haber

Hastanede bakın ne yaptı!

Türkiye

Miami'de hastanede tedavi görev ve Türkiye'ye dönmek için artık gün sayan ünlü Şarkıcı İbrahim Tatlıses hastane odasında öyle bir şey yaptı ki...

ABD'de beyin ameliyatı geçiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses artık yurda dönmek için gün sayıyor. Sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini belirten Tatlıses Miami'deki hastane odasında çiğköfte partisi yaptı.
Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında tedavisine devam edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram'dan yeni bir fotoğraf paylaştı.

Tatlıses'i ziyarete giden oğlu İdo Tatlıses'in de yer aldığı fotoğrafta Tatlıses'in Amerika'daki hastaneye çiğ köfte getirttiği görülüyor. Tatlıses fotoğrafı "Sivas'tan çıktım yola, Miami'de verdim mola, Duydum İdo ziyaretime geliy, Hediyesi Tatlıses Çiğköftem ola ..!!" ifadesiyle sevenleriyle paylaştı.

HABER PROGRAMINA KATILMIŞTI
İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu her geçeb gün daha iyi gidiyor. Geçtiğimiz günlerde bir yerel televizyona bağlanıp son sağlık durumu hakkında bilgi veren İnrahim Tatlıses dün akşam ise ATV Haber bültenine katıldı.

Neşeli olduğu ses tonundan anlaşılan Tatlıses, 20 gün sonra oraya yürüyerek geleceğim dedi.
'21 GÜN SONRA YÜRÜMEZSEM...'

Meğer ben beyin ameliyatı geçireceğimi bilmiyormusum, bu kadar zor olduğunu bilsem sonra yapardım. Benimki gerçekten büyük cesaret. Zaten giderlen şahadet getiriyordum. Sağlığım iyi şu anda hastane bahçesindeyim. Bahçede geziyorum kendi kendime, bir de Fenerbahçe'ye yapılanları kınıyorum.

Hele hele gurbette bunları duymak beter. Ameliyatın detayları nasıldı derseniz; doktora göre her şey iyi. Mükamele imzaladık buradan 21 gün sonra yürüyerek çıkaracaklarmış, eger yürüyemezsem tazminat ödeyeceklermiş. 21 gün sonra buradan yürüyerek çıkacakmısım.

Şu anda tekerlikle sandalye ile yürüyorum. Adaylığım hakkında ise hiçbir sey söylemem herşey kısmet. Benim niyetim doğru, olur olur, olmaz olmaz ne yapayım her şeyin başı sağlık. ABD dönüşü yeni kaset gelecek. 'Oy Miami Miami İbo sana doyamiyy...' Bütün hastane şu an döndü bana bakıyor, bu ne yapıyor diye..

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.