Piramit Haber

Gül Bingöl'de nikah şahitliği yaptı

Türkiye

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bingöl Belediye Başkanlığını ziyareti sırasında nikah şahitliği yaptı...

BİNGÖL

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belediye Başkanlığı önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştıktan sonra binaya girdi.

Cumhurbaşkanı Gül, belediye çalışanı Hülya Polat ile Sedat Çağatay çiftinin nikah törenine katıldı. Çiftin nikahını, Belediye Başkanı Serdar Atalay kıydı, Cumhurbaşkanı Gül, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Vali Mustafa Hakan Güvençer şahit oldu. 

Gül, nikah defterini imzaladığı kalemi gelin Polat'a hediye etti. Aile cüzdanını da Polat'a veren Gül, çiftin güzel bir aile kurmasını temenni etti. 

Sedat Çağatay'ın, kente geleceğini öğrenince, nikah şahitliğini yapması için Gül'e bir e-posta gönderdiği öğrenildi. 

Çağatay, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Sayın Cumhurbaşkanım, 19 Nisan Cuma günü Bingöl'e yapacağınız ziyareti duyduğumuz andan itibaren tatlı ve huzurlu bir heyecan içerisindeyiz. Şu an mutlu bir nişanlılık sürecindeyiz. Nişanlım Hülya Polat, Bingöl Belediye Başkanlığı sekreterliğinde çalışmaktadır. Sizden arzumuz Bingöl Belediyesine yapacağınız ziyaret esnasında niyetini ettiğimiz kutsal yolculuğumuzda bizlere nikah şahitliği etmeniz ve hayır duanızı almaktır. 

Bizler için bir ömür boyu kalacak bu mutlu anımıza edeceğiniz şahitliğin vermiş olduğu mutluluğu kelimelerle anlatamamaktayım. Bu arzumuzun gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalın."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.