Piramit Haber

Giresun'da şok eden olay!

Türkiye

Giresun’da evlilik dışı ilişki sonucu hamile kalarak bayramın birinci günü doğurduğu bebeği apartmanın havalandırma boşluğuna atan kadın tutuklanırken, bebek ise hastanede hayatını kaybetti.

Giresun’da önceki gün bir binanın havalandırma boşluğunda bulunan henüz yeni doğmuş bebeğin annesi Ç.A., aynı gün emniyet ekipleri tarafından bulunarak polis nezaretinde doğum hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Hastaneden taburcu olan Ç.A., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı cezaevi’ne konuldu.

Adliyeye gelişinde rahat tavırlarıyla dikkat çeken Ç.A.’nın ifadesinde evli olmasına rağmen bir başkasından hamile kaldığını, 9 ay boyunca aynı evde yaşadığı kocasını “Rahatsızım, karnım şişiyor” diye kandırdığını ve bu gerekçeyle Samsun ve Trabzon’da üniversite hastanelerine gittiğini söylediği öğrenildi.

Doğumu da evde kimse olmadığı sırada yaptığını ve bebeği apartman boşluğuna attığını itiraf eden Ç.A.’nın, yasak ilişkiden dünyaya getirdiği çocukla kocasını kandırmaya vicdanı el vermediği için apartman boşluğunda ölüme terk ettiğini söylediği öğrenildi.

Giresun Özel Ada Hastanesi’nde tedavi altına alınan bebek ise 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Hacısiyam Mahallesi’nde bir apartmanda bir kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, havalandırma boşluğunda bir erkek bebek bulmuştu.

Emniyetin yaptığı araştırmalar sonucunda şüpheli olarak gözaltına alınan Ç.A., suçunu itiraf ederek verdiği ilk ifadesinde evlilik dışı ilişkiden hamile kalarak doğumdan sonra bebeği apartmanın havalandırma boşluğuna bıraktığını söylemişti.

Yorumlar (8)

ravza yollarında 10 Yıl Önce

allah belasını versin...ordan kendisini atsaymışda geberseymiş

seda 10 Yıl Önce

ne biçim insansın sen ya hadi yedin bu boku nasıl kıydın güzelim bebeğine

korkusuz 10 Yıl Önce

ki̇mi̇ evlat evlat diye yanıp tutuşurken rabbim bu tür dengesizlere layık görüyor bu tür insanlar için idamın geri gelmesi şart

suliko babayev 10 Yıl Önce

paraşut bu vakaları onlemek için icad edildi arkadaşlar

ayse 10 Yıl Önce

bu kadin kesinlikle insan olamaz aptal kocana vicdan azabindan korktunda o cocugun gunahi nolcak nasil kiydin o melege rabbim herkese nasip etmez o melegi su guzellige bak ama senin gibi serefsizlerde kiymetini bilemez adi kadin kocanin altinda ne hok yemeye baskasiyla oluyon kocan yetmedimi allah seni bildigi gibi yapsin

karabey 10 Yıl Önce

senin gibi kadının allah belasını versin senin sonunda yanarak diri diri can v erirsin inş

midemibulandırdın 10 Yıl Önce

kocanı kardırmaya vicdanın el vermemiş o bebegi öldürdün onun vebaliyle nasıl yasıcaksın bir ömür

altay türk 10 Yıl Önce

kocanı boynuzlamaya çocuğunu öldürmeye vicdanın var ama yalan söyleyemeyecek kadar ahlaklısın öylemi. şeytan insanda nasılda zuhur ediyor görün

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.