Piramit Haber

Gazdan Kapanan Yol

Türkiye

Devrilen LPG yüklü tankerdeki gaz sızıntısı Ankara- Samsun yolunu kapattırdı.

KIRIKKALE'de LPG yüklü tanker, kamyonla çarpışıp, devrildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, gaz sızıntısı nedeniyle Ankara-Samsun karayolu çift yönlü olarak 3 saat trafiğe kapatıldı.
Kaza, Kırıkkale-Samsun karayolunun 17'nci kilometresinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre bir akaryakıt istasyonundan karayoluna kontrolsuz çıkan Ahmet Kabaçıoğlu'nun (41) kullandığı 37 DK 9231 plakalı kamyona LPG yüklü Fatih Karaman (35) idaresindeki 34 PZ 4188 plakalı tanker çarptı. Kazanın şiddetiyle LPG yüklü tanker yoldan çıkıp devrildi. Yaralanan tanker sürücüsü Fatih Karaman, kardeşi Oğuz Karaman (31) ile kamyon sürücüsü Ahmet Kabakçıoğlu'nun yardımına diğer sürücüler gitti. 3 yaralı, Kırıkkale Yüksek İhtisas ve tıp fakültesi hastanesine götürülüp tedaviye alındılar. 

ANKARA- SAMSUN KARAYOLU ÇİFT YÖNLÜ OLARAK ULAŞIMA KAPANDI 

Devrilip gaz sızdıran tanker karayolunda paniğe neden oldu. LPG yüklü tankerden gaz sızıntısı nedeniyle polis ve jandarma ekipleri, Ankara - Samsun karayolunu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Ekipler, sürücüleri ve çevredekileri sigara içmemeleri yönünde uyarırken, araçlarının kontaklarını kapatmalarını istedi. Olay yerine gelen, Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tankerdeki sızıntıya köpükle müdahale etti. Tankerdeki gaz sızıntısı, önlendikten sonra 3 saat trafiğe kapalı kalan Kırıkkale-Samsun karayolu ulaşıma açıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.