Piramit Haber

Eşi tarafından öldürülen Hediye Eski son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye

Çanakkale’de terk ettiği eşi Ali Eski tarafından öldürülen Hediye Eski, memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi. Cenazede aile fertleri ve kızları gözyaşlarına boğuldu. Olay, 3 Ekim günü Çanakkale İskele Meydanı'nda...

Çanakkale’de terk ettiği eşi Ali Eski tarafından öldürülen Hediye Eski, memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi. Cenazede aile fertleri ve kızları gözyaşlarına boğuldu.

Olay, 3 Ekim günü Çanakkale İskele Meydanı'nda meydana gelmişti. Maddi sorunları nedeniyle 3 çocuğunu geride bırakarak Çanakkale’ye giden eşi Hediye Eski’nin izini süren Ali Eski, önce eşini başından vurarak ağır yaralamış ardından da ikna çabalarına rağmen başına sıktığı kurşunla intihar etmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç çift, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Cenazesi dün akşam saatlerinde Ereğli'deki baba evine getirilen Hediye Eski için tören Polobet düzenlendi. Buradaki törende annelerini son kez görmeleri için eve getirilen kızları Tuana (12) Tuğçe (10) ve Arife (6) gözyaşlarına boğuldu. Ağıtların yükseldiği baba ocağında Hediye Eski’nin dedesi Celal Aydın, babası Hasan Aydın ve kardeşleri Soner ile Tayfun Aydın taziyeleri kabul etti.

Cuma namazının kılınmasının ardından cenaze namazı için Aydın ailesinin evinin önünde hazırlık yapıldı. Hediye Eski’nin cenazesi namazın kılınacağı alana getirilirken çocukları Tuana ve Tuğçe, anneanneleri Sevim Aydın’a sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Hediye Eski'nin cenazesi, Çaylıoğlu beldesine bağlı Ortaköy Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Öte yandan eşini vurduktan sonra intihar eden Ali Eski’nin cenazesinin Ormanlı beldesinde kılınan cenaze namazının ardından sabah saatlerinde defnedildiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.