Piramit Haber

Eşi gözyaşlarına boğuldu!

Türkiye

İsrafil Köse'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından yakınları tarafından morgdan alınarak Küçükçekmece Mezarlıklar Müdürlüğü gasilhanesine götürüldü.

Kadıköy'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle 2 gündür Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altında olan oyuncu İsrafil Köse, bu sabah hayatını kaybetti
FOTOĞRAFINA SARILARAK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenazenin morgdan çıkarılması sırasında Köse'nin eşi Şengül Köse 20 aylık bebekleri Abdullah Şafak Köse'nin fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

KOCASİNAN MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLECEK

Oyuncu İsrafil Köse'nin cenazesi bugün Şirinevler Ulu Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MAALESEF GÜLEN ADAMIMIZI KAYBETTİK

Köse'nin menajeri Emin Albayrak, yaptığı açıklamada, sanatçının kullandığı motosikletle park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarptığını söyledi. Sanatçının, çarpanın etkisiyle 30-35 metre sürüklendiğini ifade eden Albayrak, "Beyin ve ciğerlerinde ağır hasar meydana geldi ve iç kanama geçirdi. Bu sabaha karşı 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak bir süre daha yaşadı ve saat 13.00 gibi makineden çıkarıldı." diye konuşmuştu.

Sanatçının yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı Şengül Zeybek de çok şaşkın ve üzgün olduğunu ifade ederek, "Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik."
demişti.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.