Piramit Haber

Erkek Arkadaş Dayağı !

Türkiye

S.A. ve erkek arkadaşı arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Konya'da bir eğlence merkezinde çalıştığı öğrenilen S.A. (30), yanında bulunan erkek arkadaşıyla taksiye binerek iş yerinden ayrıldı. Eve doğru giderken bilinmeyen bir nedenden S.A. ve erkek arkadaşı arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Taksiyi durduran erkek arkadaşı, kadını otomobilden indirerek tekmelemeye başladı. Taksi sürücüsü olay yerinden uzaklaşırken, erkek arkadaşı da kadını yere yatırarak dövdükten sonra kaçtı. Arkadaşı tarafından darp edilen kadını gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

TAKSİYLE KAÇACAKTIM AMA TAKSİCİ KAÇTI
Sokakta yardım beklerken olayı anlatan kadın, "Beni iş yerimden aldı. Ben ev tuttum, daha taşınmadım. O da bana gidelim, ben de kalalım dedi. Taksiye bindik gidiyorduk, tartışmaya başladık. Sonra taksiden indik beni tekmeleyerek dövmeye başladı. Taksiye geri binecektim ama taksici kaçtı" dedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.