Piramit Haber

Ergin Saygun taburcu edildi

Türkiye

Geçirdiği açık kalp ameliyatı nedeniyle bir süredir tedavi gören emekli Orgeneral Ergin Saygun, taburcu edildi...


İSTANBUL

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Saygun'un doktoru İhsan Bakır, 7 Şubat'ta ameliyata alınan hastasının protez kapağının değiştirildiğini belirtti. 

Bakır, Saygun'un böbrek fonksiyonlarının düzeldiğini ve kalple ilgili bir sorununun olmadığını belirterek, taburcu edildiğini açıkladı.

Saygun'un ricası

Ergin Saygun da başta doktoru İhsan Bakır olmak üzere herkese teşekkür etti. Saygun, şunları kaydetti:

''Bir istirhamım olacak sizin vasıtanızla. Enfeksiyondan kaynaklanan bir rahatsızlık nedeniyle bütün bu sıkıntıları çektim. Şimdi aynı duruma düşmemek için fevkalede dikkat etmem gerekiyor. Beni eve çıkarıyorlar. Burada nasıl bir ortam sağlandıysa evde de o ortamda yaşayacağım. Bunun için bütün beni sevenlerden, hısım akrabadan, eş dosttan, herkesten istirhamım bir ay lütfen beni bırakın, birazcık toparlanayım, kendime geleyim. Ondan sonra sizlerle bol bol konuşuruz görüşürüz. Bu basın için de geçerlidir. Çok uzun konuşamıyorum kusura bakmayın. Bu bile belki son günlerde yaptığım en uzun konuşmadır. Konuşmamı Silivri'de, Hasdal'da, Hadımköy'de ve Maltepe'deki silah arkadaşlarım ve komutanlarıma, buradan sevgi ve muhabbetlerimi ve saygılarımı göndererek bitirmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.'' 

Başbakan Erdoğan'ın ziyareti

Ergin Saygun, bir gazetecinin ''Ziyaretçileriniz oldu bu süre zarfında. Başbakan Erdoğan da sizi ziyaret etti. Ne diyeceksiniz?'' sorusu üzerine, ''İstemiyorum bu konulara girmeyi. Ama ilerde dediğim gibi konuşabilecek, rahat konuşacak duruma geldiğimde söz veriyorum toplanır, sizinle konuşuruz nedir ne değildir diye. Bir şey olduğunu sanmıyorum bir hasta ziyaretidir netice olarak. Başka bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum ama onunla ilgili başka sorularınız varsa, bir de dediğim gibi ilerde onların hepsini inşallah cevaplarım'' ifadelerini kullandı. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.