Piramit Haber

En acı doğum günü !

Türkiye

Baba Aydın Cömert ve anne Nigar Cömert ile yakınları bugün Efe’nin doğum gününü kutlamak için Beylikdüzü’ndeki Kavaklı Mezarlığı’na geldi

6 yıl lösemi ile boğuşan, bürokrasi yüzünden uygun ilik bulunamayınca 2 gün önce ölen Efe Cömert'in dün 9'uncu doğum günüydü. Ailesi Beylikdüzü Kavaklı Mezarlığı'ndaki kabri başında Efe'nin doğum gününü kutladı. Anne Nigar Cömert mezarın üstüne kapanıp oğluyla 15 dakika konuştu. Yakınları anneyi güneşten korumak için siyah bir başörtüsünü tente gibi açtı.
Baba Aydın Cömert ve anne Nigar Cömert ile yakınları bugün Efe’nin doğum gününü kutlamak için Beylikdüzü’ndeki Kavaklı Mezarlığı’na geldi. 

Minik Efe’nin mezarını çiçeklerle donatan aile, Efe için Kur’an okurken, Efe’nin çok sevdiği futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe formasını da mezarın üzerine koydu.Anne Nigar Cömert, kaybettiği oğlunun mezarına yatarak dakikalarca gözyaşı döktü.

Efe’nin yakınlarınınsa ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan anne Nigar Cömert, 21 milyon donörden bir tane bile uygun donör bulunamamasına isyan ederek şunları söyledi:

“Efe’nin durumu çok acildi. Almanya’ya başvuruldu ve 2 buçuk ay sonunda biz şunu öğrendik ki; donör liste dışı olmuş. Bu ne demek diye sorduğumda ulaşılamıyor. Peki bu süreyi, 2 buçuk ayı Almanya’yı beklerken nasıl kaybettik. Başka bir yere başvurulamaz mıydı? Yani yapılmadı çünkü yurt içindeki başvurularda ücret ödemiyorsunuz. Yurt dışında ilik arayışına girdiğinizde belli bir ücret ödüyorsunuz, vericinin kanı geliyor, tetkikler yapılıyor. Biz bunu sadece Almanya için yaptık çünkü sadece orada olduğunu söylemişlerdi. İki hafta önce de İsrail’de 3 donör dendi. Onun haricinde yani 21 milyon kişinden bir tanemi yok. Hadi 10’da 10 olmasın, 10’da 8’demi yoktu yani?” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.