Piramit Haber

Elazığ'da kaza: 3 polis şehit

Türkiye

Elazığ-Diyarbakır karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da yaşamını yitirdi.

ELAZIĞ

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarında uygulama yaptığı sırada, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir beton mikseri polis otosuna, durdurulan araçlara ve yaya görev yapan polislere çarptı.

Kazada, 3 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da hayatını kaybetti.

Elazığ Valisi Muammer Erol, kazanın, beton mikserinin, yaya görev yapan polislere, kontrol amacıyla durdurulan 3 araca ve polis otosuna çarpması sonucu meydana geldiğini söyledi.

İlk anda, kendilerine 4 polisin şehit olduğunun, 2 vatandaşın da hayatını kaybettiğinin iletildiğini ifade eden Erol, olay yerinde yaşamını yitirdiği sanılan bir polis memurunun yapılan müdahaleyle hayata döndürüldüğünü ve tedavisinin Fırat Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü bildirdi.

-Kazada şehit olan 3 polis ile 2 vatandaşın kimlikleri belirlendi

Trafik kazasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer'in şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer'in de yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazada, 2'si polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Engin'in Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde, Mustafa Büyükbaş'ın ise aynı hastanede ayakta tedavi edildiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız adlı vatandaşların ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.