Piramit Haber

Eğitim-Bir-Sen’den Canik Başarı Üniversitesi'ne ziyaret

Türkiye

Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Canik Başarı Üniversitesi’ni ziyaret etti. Yeni öğretim yılına başlaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunan üyeler sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.    Eğitim...

Eğitim Bir-Sen Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Canik Başarı Üniversitesi’ni ziyaret etti. Yeni öğretim yılına başlaması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunan üyeler sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu, “Eğitim Bir-Sen olarak eğitim ve öğretim alanında çalışan eğitimcilerin sorunlarını çözmek, haklarını savunmak için hizmet veriyoruz. Yaptığımız faaliyetlerin çalışanlar tarafından takdir edilmesinden dolayı da Türkiye’de en çok üyeye sahip yetkili sendikayız.” dedi.

Canik Başarı Üniversitesi'nin Samsun’da bulunmasının kendileri için önemli olduğunu hatırlatan Güneysu, kuruluş aşamasında olan milf porno üniversitenin kurucularıyla tanışmak ve sendikanın faaliyetleri, akademik çalışmaları hakkında bilgi vermek için ziyarette bulunduklarını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen çalışanların mali ve özlük haklarının yanı sıra, akademik çalışmalarla, ülkenin eğitim politikalarına yön vermeye çalıştığını kaydeden Nejdet Güneysu, üyelerinin yüksek lisans yapma talepleri olduğunu bu konuda üniversitenin imkanlarından yararlanmak istediklerini belirtti.

Hedeflerinin, yüksek lisans ve doktora ağırlıklı bir üniversite oluşturmak olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir, "Amacımız ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan ve araştırıcı bilim adamı yetiştirmektir. Bizler yapılan yüksek lisans taleplerini değerlendireceğiz. Üniversitenin imkânları ölçüsünde bir çalışma yaparak, görüşme ve ortak çalışmadan büyük mutluluk duyacağız.“ şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.