Piramit Haber

Doktora Kızdı Ve...

Türkiye

BURSA’da tedavi olmak için gittiği hastanenin acil servisindeki doktorla tartıştıktan sonra 10 katlı binanın çatısına çıkan 44 yaşındaki K.U., doktorun gelip kendisinden özür dilemesini istedi. Polisler tarafından hastaneden alınarak olay yerine getirilen Dr. K.Ç., özür dilemek için itfaiye merdiveniyle 10’uncu kata çıkarken, K.U.'nun kendisine küfrettiğini söyleyerek özür dilemekten vazgeçti. Daha sonra polisler tarafından ikna edilen K.U., doktordan şikayetçi olmak amacıyla binadan indi.

Merkez Yıldırım İlçesi’nde bulunan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis’ine dün tedavi olmak için giden K.U., Acil Servis'teki doktor ile tartıştığını iddia ederek hastaneden ayrıldı. Ankara Yolu üzerinde bulunan 10 katlı inşaat halindeki binanın çatı katına çıkan K.U., intihar edeceğini söyledi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri şahsın binadan atlama ihtimaline karşı zemine 2 şişme yatak yerleştirdi. Binaya çıkan polis ekipleri psikolojik sorunları olduğu bildirilen K.U.’yu ikna etmeye çalıştı. K.U., kendisiyle tartıştığını iddia ettiği doktorun gelip özür dilememesi halinde intihar edeceğini söyledi. Umutlu’yu ikna etmeyi başaramayan polis ekipleri Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek Acil Servis’te görevli Dr. K.Ç.'yi ekip otosuyla olay yerine getirdi.
'ÖNCE ÇAĞIRDI SONRA KÜFRETTİ'
İtfaiye aracının sepetine bindirilen doktor, K.U.’dan özür dilemesi için yanına çıkartıldı. Ancak K.U., iddiaya göre, doktora küfretmeye başladı. Bunun üzerine özür dilemekten vazgeçen doktor tekrar aşağıya indi. K.U.’nun kendisine küfrettiğini söyleyen Dr. K.Ç., "Akli dengesi olmayan bir adam yüzünden ben oraya çıkıp özür dileyemem. Adam bize sövdü, saydı. 'Can' diyorsunuz ama yarın bu işin sansasyonu bize geliyor. Atlıyorsa atlasın. Yapacak bir şey yok. Ben gidiyorum" dedi.

'ŞİKAYETÇİ OLMAK İÇİN İNDİ'

Doktorun olay yerinden ayrılmasının ardından intihar girişimini sürdüren K.U.’yu bazı vatandaşlar evlerinden bazıları ise cami avlusundaki banklarda oturarak merakla izledi. Yaklaşık 3 saat boyunca binanın 10’uncu katındaki intihar girişimini devam ettiren K.U., daha sonra doktordan şikayetçi olmak için çatıdan indi. Polis ekipleri tarafından aşağıya indirilen K.U., "Hep o doktor yüzünden oldu. Bana küfretti. Gururumu kırdı. Benden de özür dilemedi" dedi. Yanındaki çantada Kuran olduğu öğrenilen K.U. ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.