Piramit Haber

DHKP-C'den polise hain pusu

Türkiye

Polisin 3 kez linçten kurtardığı terörist Yunanistan’da özel eğitim gördü. İstanbul’a gelip 1 polisi şehit etti

 Terör örgütü DHKP/C’nin polise yönelik saldırılarına bir yenisi eklendi. İstihbarat birimlerinin Yunanistan’ın Lavrion bölgesindeki kampta eğitim görüp Türkiye’ye dönen “20 DHKP/C’li” arasında diye uyardığı Nurgül Acar, eylem için Gaziosmanpaşa’yı seçti. Karşısına ilk çıkan polis memurunun peşine düştü.
3 vatandaşı da yaraladı

Elektrik faturasını yatırdığı banka şubesinden çıkan polis Mücahit Daşdan’a yaklaşıp silahını çekti. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurduğu Daşdan’ı şehit edip kaçmaya çalıştı. Rasgele ateş açıp 3 vatandaşı yaraladıktan sonra kıstırıldı. Üzerindeki silah ve el bombasının yanı sıra şehit polisin tabancasıyla yakalandı.

POLİS LİNÇTEN KURTARMIŞTI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu terörist Nurgül Acar’ın daha önce bildiri dağıtırken 3 defa linç edilmek istendiği ve polis tarafından kurtarıldığı belirlendi.

İki terörist sınırda yakalandı

Yunanistan’ın Lawrion bölgesindeki kampa eğitime giden Bahtiyar Doğruyol ve Süleyman Matur adlı iki DHKP/C’li Edirne’de sınırda yakalandı. Matur’un 8 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.