Piramit Haber

Demirtaş, Başbakan, samimi ise yol haritasını açıklamalıdır

Türkiye

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirteş, "Oslu’yu konuşanlardan cesur bir duruş bekliyoruz. Başbakan samimi ise yol haritasını açıklamalıdır. Maddeleri tek tek açıklamalıdır. Bu olursa barış sağlanır." dedi. Hakkari Belediye Başkanlığı...

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirteş, "Oslu’yu konuşanlardan cesur bir duruş bekliyoruz. Başbakan samimi ise yol haritasını açıklamalıdır. Maddeleri tek tek açıklamalıdır. Bu olursa barış sağlanır." dedi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Fekiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Mezran Mahallesi toprak sahada düzenlenen halk konserinde konuşan BDP Betpark Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Oslu’yu konuşanlardan cesur bir duruş bekliyoruz. Eğer bu savaş bitsin istiyorsanız biz size yardımcı olmaya hazırız. Uyarak, aldatarak, kandırarak bu süreci götürmek istiyorsanız bizim bunlara karnımız toktur. Başbakan samimi ise yol haritasını açıklamalıdır. Maddeleri tek tek açıklamalıdır. Bu olursa barış sağlanır. Tankla, topla, copla bu iş çözülmez 5 yaşındaki çocuk bile bunu kabul etmez." ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş, bugün geldiği Hakkari'de 3 gün daha çeşitli temaslarda bulunacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.