Piramit Haber

Coşkun Koleji öğrencilerine Cambridge’ten yabancı dil sertifikası

Türkiye

Coşkun Koleji öğrencileri, yabancı dil sertifikalarını Cambridge’den aldı. Söz konusu sertifikanın uluslararası geçerliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Coşkun Koleji İngilizce Zümre Başkanı Kamil Koç, dil eğitiminin öğrencilerin seviyelerine...

Coşkun Koleji öğrencileri, yabancı dil sertifikalarını Cambridge’den aldı. Söz konusu sertifikanın uluslararası geçerliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Coşkun Koleji İngilizce Zümre Başkanı Kamil Koç, dil eğitiminin öğrencilerin seviyelerine göre yapıldığını belirterek, eğitimin kariyerlerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Öğrencilerinin, FCE (First Certificate in English) ve IELTS (International English Language Testing System) sınavlarında başarılı olmaları için seviyelerine göre ders programları uyguladığını anlatan Kamil Koç, "Sınavlar için özel gruplara Betexper ayrılan öğrencilerimiz yabancı ve Türk öğretmenlerin gözetiminde yoğun bir çalışma dönemi geçirdi. Başarılı olmak sistemli çalışmaktan geçiyor. Düzenlediğimiz kurslar da bunu destekledi. Öğrencilerin almış olduğu sertifikalar üniversitelerdeki hazırlık okulu ve bazı dil sınavlarından muafiyet sağlıyor." dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.