Piramit Haber

Bursa'da Ayı Alarmı !

Türkiye

Bursa’da, dün gece Uludağ’dan kent merkezine inen 2 ayı, korku ve paniğe neden oldu. Yiyecek bulamadıkları için çöp kutularına gelen ayıların görülmesi üzerine alarma geçen polis, bölgeye çok sayıda ekip gönderdi. Polis araçlarının sirenlerinden korkan ayılar ormana kaçtı.

Merkez Yıldırım İlçesi’nde saat 02.00 sıralarında evine gitmekte olan bir kişi, Temenyeri Caddesi üzerinde yürürken iki ayı tarafından kovalandı. Koşarak evine giren vatandaş 155 Polis İmdat'ı arayarak yaşadıklarını anlattı, Temenyeri PArkı'na giren ayıların başka kişilere zarar vermemesi için önlem alınmasını istedi. Bunun üzerine 155 belirtilen adrese çok sayıda polis ekibi yönlendirdi.
ORMANA KAÇTILAR

Polis ekipleri bölgedeki park, bahçe ve sokaklarda ellerinde fenerler ile ayıları aramaya başladı. Ayıların saldırma ihtimali üzerine bazı polisler ise ekip araçları ile gezmeyi tercih etti. Siren çalan polis ekipleri, Temenyeri Parkı'ndan çıkan ayıların hemen yakında bulunan ormanlık alana kaçtığını gördü.

Bölgede yaşayan vatandaşlar Uludağ’da aç kalan ayıların evlerin önündeki çöp konteynerleri içersindeki yiyecekler ve piknik yapan ailelerin bıraktıkları atıkları yemek için şehire indiğini söylediler.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.