Piramit Haber

Bu olay film senaryolarını aratmadı!

Türkiye

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan bu olay film senaryolarını aratmadı. Oğlu ile sevgilisinin evine taşınan baba Enver Avcı, oğlunu bakın neden öldürdü?

İstanbul Küçükçekmece’de Enver Avcı, beraber yaşadığı kadına tecavüz eden, ardından da şantaj yaparak birlikte olmaya zorlayan 26 yaşındaki oğlu Doğan Avcı’yı öldürdü.

Batman’a kaçan baba Avcı, 5 gün sonra polisi arayıp “Oğlumu öldürdüm. Teslim olmak istiyorum” dedi. Ardından da ev sahibini arayarak cesedin evde olduğunu bildirdi.

Ev sahibinin aradığı polis de eve giderek çürümeye başlayan 26 yaşındaki Doğan Avcı’nın cesedini buldu.

 Polisin Batman’da teslim aldığı Enver Avcı ifadesinde, “Beraber yaşadığım kadınla oğlumun evine geldik. Orada kalmaya başladık. Ben evde yokken oğlum tecavüz etmiş. Daha sonra da şantaj yaparak birlikte olmaya devam etmiş. 

Kadın durumu anlatınca cinnet getirdim ve sert bir cisimle kafasına vurmaya başladım. Doğan o sırada uyuyordu. Tepki bile veremedi. Sonra da evden çıktık” dedi.

Yorumlar (1)

ali 9 Yıl Önce

Ne biliyormuş Oglu öyle bir şey yaptigini bir vuruşta iki kuş ikisindende kurtulmuş kadin suçlular bile mahkeme olmadan asilmaz hemde uykusunun içinde önce bir soraydi ,allah kimsenin başina vermesin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.