Piramit Haber

Bu bölgelerde yaşıyorsanız önleminizi alın!

Türkiye

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Kayseri, Niğde, Sivas, Nevşehir, Erzincan ve Malatya çevrelerinde bu gece saatlerine kadar kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı.

"Yapılan son değerlendirmelere göre Kayseri, Niğde, Sivas, Nevşehir, Erzincan ve Malatya çevrelerinde bu gece saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamlar, yıldırım vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

MARMARA:
Genellikle parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya, Bilecik ve Bursa çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Genellikle parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Adana, Hatay'ın kıyı ilçeleri ve İskenderun Körfezinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, öğleden sonra doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli zamanla çok kuvvetli ve yerel olarak şiddetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Erzurum, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yerel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla bölgenin kuzey ve batısının parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.