Piramit Haber

Bodrum'da fırtına, Antalya'da yağış

Türkiye

Bodrum'da ve Antalya'da akşam saatlerinde başlayan yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi.

MUĞLA/ANTALYA

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Bodrum'da rüzgar güneydoğu yönünden saatte 65 ile 75 kilometre arasındaki hızda esiyor. İlçede iki gündür etkili olan fırtına nedeniyle günlük yaşam olumsuz etkileniyor. 

Ortakent-Yahşi beldesinde sahile yakın restoran ve kafeler de dalgalardan etkileniyor. Camlara çarpan dalgalar, iş yerlerini zarar veriyor. 

Sahil kenarında bulunan bazı küçük balıkçı tekneleri, dalgalar nedeniyle su alarak zarar gördü. Ortakent-Yahşi beldesi Yahşi sahilinde limandaki azmak başında demirli balıkçı teknelerinin batmaması için tekne sahiplerinin güvenlik tedbirleri arttırdıkları gözlendi.

Öte yandan Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri, limandaki görevlileri yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Antalya'da yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Akşam saatlerinde başlayan yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, metrekareye 34 kilogram yağışın düştüğü Antalya'da fırtınanın saatleri hızının 78 kilometreye ulaştığı belirtildi.

Kuvvetli yağış ve fırtınanın yarın da devam edeceği, pazar günü ise havanın parçalı az bulutlu olacağı bildirildi.
Yağış ve fırtına nedeniyle bazı mahalle ve caddelerde su birikintileri oluşurken, araçlar yollarda kaldı. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.