Piramit Haber

Bir aile sele kapıldı

Türkiye

Antalya'da 4 kişilik bir aile sel sularına kapıldı. Sele kapılan 4 kişiden 3'ü kurtarılırken, kaybolan 3,5 yaşındaki çocuk için arama çalışmaları başlatıldı.

ANTALYA

Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, kendilerine ulaşan bilgiye göre 4 kişilik bir ailenin araçlarıyla birlikte Sarısu deresinde sele kapıldığını söyledi. 

Eren, sele kapılan aileyi çevredeki taksicilerin kurtarmayı başardığını belirterek, ''Anne, baba ve iki çocuktan oluşan bir aile Sarısu Deresi'nde suya kapılınca, taksiciler ilk müdahaleyi yapıyor. Anne-baba ve bir çocuğu kurtarıyor. Ancak 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye isimli çocuk ise kayıp. Bütün ekipler orada gerekli aramalara devam ediyor. Şuana kadar kesin sonuç alınamadı. Aile ise hastanede tedaviye alındı'' dedi.

Sel sularına kapılarak kaybolan Emine Irmak Reyhaniye için Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) seferber oldu. Dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri de botlarla arama çalışması yapıyor. Ayrıca kurtarma ekipleri Sarısu Deresi boyunca arama çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.