Piramit Haber

Başbakan'dan flaş açıklama!

Türkiye

Başbakan Erdoğan, ‘Askerin, polisin burada bahanesi olmaz. Gereği ne gerekiyorsa onu yapacak. Yol kesen bu eşkıyalara oranın jandarması polisi de gereğini bildirecek’ dedi.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Lice’de Türk Bayrağı’nın indirilmesini sert sözlerle eleştirdi. Başbakn Erdoğan, ‘Askerin, polisin burada bahanesi olmaz. Gereği ne gerekiyorsa onu yapacak. Yol kesen bu eşkıyalara oranın jandarması polisi de gereğini bildirecek’ dedi.

gerekli araştırma soruşturma yapılacağını belirten Başbakan Erdoğan, 'Aslında onları oraya gönderilen efendileri tarafında ölmeye gönderilmiş bir piyondan farklı değildir. O piyon vurulması için oraya gönderilmiştir.



Oradaki askeri personel de gereğini yapmayarak bir istismarın önünü açmıştır. Bu konuda gerekli araştırma soruşturma yapılacak hesap sorulacak. İki tanesi şuanda görev yerleri değiştirilerek gereği yapıldı. Bakın yazılan senaryo çok açık.

O maşa o sırada vurulursa terör örgütü ve HDP tarafından olaylar çıkarılacaktı.

O hain gerektiği gibi indirilmedi. O hain vurulsaydı doğu ve güneydoğu karışacaktı. Şimdi doğu kuzey ve güney tahrik edilmeye başlandı' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.