Piramit Haber

Balyoz davasında flaş karar!

Türkiye

Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararının ardından, tahliye ve yeniden yargılama taleplerini değerlendirmek üzere toplanan İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 230 sanığın tahliyesine karar verdi.

Balyoz'da Anayasa Mahkemesinin kararı üzerine değerlendirmede bulunan İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 230 kişi hakkında "yargılanmanın yenilenmesi" "infazın durdurulması" ve "tahliye" kararı verdi.
İREM ÇİÇEK TAHLİYEYİ DAHA ÖNCE DUYURDU: ÖZGÜRLÜK YAKIN DEĞİL BUGÜN

Albay Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek, Twitter'daki hesabında, "Ve tahliye kararı verildi" “Karar yazılıyor. Bekliyoruz!” diye yazdı.
Çiçek, tahliye kararı açıklandıktan sonra ise şöyle konuştu: "Tahliye yönünde bilgi geldi. Ancak henüz kararı almadı. Artık özgürlük yakın değil özgürlük bugün. Kimin mağdur kimin tam aksi yönde olduğu ortaya çıktı. Biz beş yıl önce bu mücadeleye başladığımızı düşünüyorduk.

Sonunda doğruların ortaya çıkacağını düşünüyorduk. Şimdi ilk kez bir hukuk kararıyla karşı karşıyayız. Biz hukuk taneleri aradık ama bulamadık. Artık gerçek bir mahkemede olmak istiyoruz. Temennimiz bu yönde.

Bu kumpası kurdu, bize bu beş yılı kim yaşattı. Sonra Barış Terkoğlu arabada beni aradı. Dedi ki bu defa tahliye. Gerçekten gelen mesajlarda da görüyoruz ki, özgürlüklerine sadece ve sadece iki saat kaldı. Ergenekon davasına bir seminer sebebiyle Stutgart’a gitmiştik, döner dönmez tahliye olmuştu. Daha henüz dün döndüm bugün tahliye.


HABER İÇİN TIKLA>>>

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.