Piramit Haber

Atalay Filiz bakın ne yapıyormuş!

Türkiye

3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, adeta sırra kadem bastı.

Filiz’i aramak için İstanbul’dan 5, Ankara’dan 2 olmak üzere toplam 7 özel ekip oluşturuldu.
Bu özel ekipler, İzmir Emniyeti ile koordineli çalışarak her yerde Filiz’i ararken, tüm ayrıntıları değerlendirmeye aldılar.

Üç sene önce Ankara’da Göktuğ Demirarslan, ardından da Rus sevgilisi Elena Radchikova‘yı öldürüp kaçtığı düşünülen Filiz’in ormanlık alanda kamp yaptığı belirlenmişti.

Ekipler, Filiz’in en son İzmir’de çantalarla görüntülenmesi üzerine, kamp malzemesi taşıyor olabileceği ihtimaliyle arazi aramasına da başladı.

HELİKOPTER DESTEĞİ

Salı gününden bu yana binlerce ihbarın dışında izine rastlanamayan Atalay Filiz’in kırsalda kamp yaparak saklanması ihtimali üzerine, İzmir’de polis helikopterleri destekli detaylı arazi arama çalışması yapıldı.

Seferihisar, Çeşme ve Buca’ya yoğunlaşılsa da Filiz ile ilgili bir bulguya ulaşılamadı.

Özellikle İzmir Emniyeti’ne dün de ihbar yağdı. Kimi Çeşme’ye otostopla giderken başında bandana ile gördüğünü söyledi, kimi kıyafet değiştirip gözlük taktığını iddia etti. Ekipler tüm bu ihbarları yerinde değerlendirdi.

GÜNDE 1 ÖĞÜN YEMEK YİYOR

Ankara ve İstanbul’da 3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in yemek alışkanlığını inceleyen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği polisleri, günde bir öğün yemek yediğini saptadılar.

Polis, Filiz’in, son kurbanı, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürmeden önce, firarda işini kolaylaştıracağı için bu alışkanlığı kazandığı görüşünde.

YEMEĞE MÜMKÜN OLDUĞUNCA PARA ÖDEMİYOR


Polisin elde ettiği bilgilere göre Filiz, iz bırakmamak ve kaçarken nakde ihtiyacı olacağından, yemeğe para ödememeye büyük özen gösteriyor.

Ücretsiz yemek bulduğunda tıka basa yiyor, parasını verdiği zaman, öğün sayısı günde bire iniyor. Filiz, böylece, alışverişe çıkmadan uzun süre saklanabilecek.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.