Piramit Haber

Akıllara durgunluk veren olay!

Türkiye

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre İstanbul esenler Turgut Reis Mahallesi'nde ailesiyli birlikte yaşayan 17 yaşındaki B.K. geçtiğimiz günlerde bir kız arkadaşına ziyarete gitti.

Eve döndüğünde ise önce babası Cemal K.'nın saldırısına uğradı. Babasının ardından ağabey Fatih K. da genç kızı öldüresiye dövdü. Bununla da yetinmeyip ikili B.K.'yı evin tuvaletine kilitleyip, yaklaşık 15 dakika burada da darp etti. Ağabey Fatih K. eline bir makas alarak genç kızın saçlarını kesti.
 
TUVALETTEN KAÇIP KÖPRÜYE ÇIKTI
 
Bahar K., evin tuvaletinin penceresinden atlayarak kaçmayı başardı. Daha sonra E-5 Karayolu üzerindeki Tekstinkent Köprüsü'ne gelen genç kız, yaşadığı travmanın etkisiyle kendisini boşluğa bıraktı.
 
ÜZERİNDEN KAMYON GEÇTİ ŞANS ESERİ EZİLMEDİ
 
Trafiğin yoğun olduğu karayoluna düşen B.K.'nın üzerinden hızla gelen kamyon geçti. Ancak genç kız şans eseri kurtuldu.
 
HASTANEDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
 
Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen Bağcılar eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın, bacaklarında ve omurlarında kırıklar tespit edildi. B.K.'nın tedavisi halen devam ederken B.K., verdiği ifadesnde "Ben olay günü ailemin de izni ve rızasıyla kız arkadaşımın evine ziyarete gitmiştim. Döndüğümde ne olduğunu anlayamadan babam ve ağabeyimin şiddetine maruz kaldım. Beni tuvalete kapatıp 15 dakika dövdüler, daha sonra ağabeyim saçlarımı kesip beni tuvalete kilitledi" dedi. 
 
GENÇ KIZI POLİS KORUMAYA ALDI
 
Genç kız koruma altına alınırken Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri baba Cemal K. ile ağabey Fatih K.'yı gözaltına alındı. Baba oğul sevk edildikleri adliyeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.