Piramit Haber

Akçakale'de yaralar sarılıyor

Türkiye

ŞANLIURFAAkçakale Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Suriye sınırının sıfır noktasında oturan ve top mermisinin düştüğü mahalledeki vatandaşlara nakdi yardım için tespit çalışması yürütüyor.Kapı...

ŞANLIURFA

Akçakale Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Suriye sınırının sıfır noktasında oturan ve top mermisinin düştüğü mahalledeki vatandaşlara nakdi yardım için tespit çalışması yürütüyor.

Kapı kapı, sokak sokak gezen vakıf görevlileri, evlerinde halen oturan vatandaşlarla görüşerek, evlerini boşaltmaları halinde nakdi yardım yapılacağı yönünde bilgilendirme yapıyor.

Vakıf görevlileri, evlerini boşaltmak Makrobet isteyenlere ''Sınır komşumuz olan Suriye Arap Cumhuriyeti'nde yaşanan silahlı çatışmadan dolayı ilçemiz sınır bölgesinde ikamet eden fakir vatandaşlarımızın can güvenliği nedeniyle ikamet ettikleri evlerini boşaltarak daha güvenli yerlere taşınmaları halinde ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinin belirleyeceği miktar üzerinden nakdi yardım yapılacaktır'' yazısını tebliğ ediyor.

Nakdi yardım yapılacakların tespiti için yürütülen çalışma sırasında birçok evin de daha önceden boşaltıldığı gözlendi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.