Piramit Haber

4 saat yüzerek kurtuldu

Türkiye

İzmir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Çeşme'de fırtınada tekne battı, 1 kişi yaşamını yitirdi. Kayıp 2 kişiden 1'i yüzerek karaya ulaştı..

İzmir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Çeşme'de fırtınada tekne battı, 1 kişi yaşamını yitirdi. Kayıp 2 kişiden 1'i yüzerek karaya ulaştı.

...

İZMİR

İzmir'de dün öğleden sonra etkisini artıran sağanak, kentin bazı cadde ve sokaklarında su birikmesi nedeniyle ulaşımı olumsuz etkilendi, çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Tekne alabora oldu

Çeşme'de içinde 3 kişi bulunan balıkçı teknesi, fırtına nedeniyle alabora oldu.
Teknenin batmasının ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmalarında, İzmir Gıda Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı Ömer Cinstaş'ın cesedine ulaşıldı.

4 saat yüzdüm


Kendi imkanlarıyla kurtulan teknenin kaptanı Mehmet Selami Bağcı, jandarmaya verdiği ifadesinde, tekne alabora olmadan önce arkadaşlarıyla denize atladıklarını, bir süre sonra da birbirlerini kaybettiklerini anlattığı, kendisinin yaklaşık 4 saat yüzerek kıyıya ulaştığını söylediği öğrenildi.

Arama çalışmaları sürüyor

Kaybolan Bülent Tutal'ı (39) arama çalışması devam ediyor. Banyoz mevkisindeki çalışmalara Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir bot ve helikopter katılıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.