Piramit Haber

3. havalimanı için hazırlıklar tamam 

Türkiye

Bakan Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı ile ilgili hazırlıkların bittiğini belirterek, "ilana 1 hafta içinde çıkmış olacağız" dedi...



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı ile ilgili hazırlıkların büyük oranda tamamlandığını belirterek, "1 hafta içinde çıkmış olacağız ilana" dedi.

Bakan Yıldırım, siber güvenlik tatbikatlarını 2014 yılında ilk kez uluslararası düzeyde yapmayı planladıklarını kaydetti.

Yıldırım, TBMM'de yasa dışı dinlemelerle ilgili kurulan araştırma komisyonunun yasa dışı dinlemeler, bunların oluşturduğu mağduriyetler ve alınması gereken tedbirler konusunda çalışma yapacağını söyledi.

TBMM'de kurulan Araştırma Komisyonu'nun çalışmasını toplumda paranoya haline gelen yasa dışı dinleme algısının mümkün olduğunca gündemden kalkması için önemli bir başlangıç olarak gördüğünü söyleyen Yıldırım, yasa dışı dinlemeler konusunda hedeflerinin bu yasama yılı bitmeden bu konuda sonuca ulaşmak olduğunu belirterek, ''Ne yapacağız yasa çıkaracağız. Düzenleme yapılacak, yasa çıkacak, ikincil düzenleme yapılacak'' dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.