Piramit Haber

Yine hedefte!

Spor

Galatasaray ısrarla onu istiyor

Galatasaray, sezon başında da çok istemesine rağmen alamadığı Wolfsburg’un Danimarkalı stoperi Simon Kjaer’i yeniden transfer listesinin en üst sırasına koydu...
Cimbom’da sezon başında da transferi gündeme gelen, fakat bir türlü transferi gerçekleştirilemeyen Danimarkalı genç yıldız Simon Kjaer’in ismi, stoper mevkii için yine listenin en başına çekildi. Teknik direktör Fatih Terim’in, Avrupa’da beğendiği stoperler arasında yer alan ve Alman ekibi Wolfsburg’ta forma giyen Danimarkalı milli oyuncuyla, Cris’in transferi öncesinde de görüşülmüş fakat kulübü ile anlaşma sağlanamamıştı.

BİR İKİNCİ OPERASYON DAHA
Alman kulübü Wolfsburg’un, bonservisi için 7 milyon Euro talep ettiği 23 yaşındaki yıldız Kjaer’in, Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için Galatasaray’da forma giyme fikrine son derece sıcak yaklaştığı belirtiliyor. Brezilyalı savunmacı Cris’in apar topar gönderilmesinin ardından yeniden stoper arayışlarını hızlandıran Sarı-Kırmızılılar’da, Kjaer için önümüzdeki günlerde ikinci bir operasyonun daha yapılması bekleniyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.