Piramit Haber

Yılmaz Vural: ''Arsenal'de çalışacak...''

Spor

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural gündeme ilişkin Eurosport.com Türkiye'ye önemli açıklamalarda bulundu.

 Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural gündeme ilişkin Eurosport.com Türkiye'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Son olarak 2012-2013 yılında Elazığspor'un teknik direktörlüğünü yapan Yılmaz Vural, şimdilerde PTT 1.Ligi'nde Mersin İdman Yurdu'nda teknik direktörlük kariyerine devam ediyor. Eurosport.com Türkiye'ye konuşan tecrübeli teknik adam çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de projeler değerli değil! 

Türkiye'deki futbol sisteminin uygun seviyelerde olmadığını söyleyen Yılmaz Vural, proje yok varsa da sahip çıkılmıyor diye konuştu. Başarısızlıkların temelinde projesizliğin yattığının altnı çizen Vural, bu yüzden teknik direktörlerin takımlarda kalma sürelerinin azaldığını aktardı. Ayrıca Vural, Türkiye'de özellikle Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş gibi isimlerin dışında sadece Gençlerbirliği'nde görev yapan Mehmet Özdilek'in bir takımda uzun süre kaldığını belirtti.
Yöneticilerle antrenörler arasında uyum olmadığını belirten başarılı hoca bunun takımların gelişmesini engellediğini ve hem kulübü hem de oyuncuları olumsuz etkiledini söyledi.
Çok takım çalıştırmakla iyi hoca olunmaz! 
Çalıştırdığı takımlarla birçok kez gündem olan Yılmaz Vural çok takım çalıştırmanın iyi hoca olmak anlamına gelmediğini ve bununla birlikte bir takımda kısa süreli çalışmanın da kötü hoca anlamına gelmeyeceğini sözlerine ekledi. Türkiye'deki teknik adamların kalitesinin sorulması üzerine ise Vural, 'hiçbiri benimle çalışmadı bu yüzden bir yorumda bulunamam' dedi.

Arsenal'de çalışacak kimse yok! 
Arsenal teknik direktörlüğü için sorulan soruya ise Vural, Türkiye'de Arsenal'de çalışabilecek yeterlikte bir yerli antrenör olmadığını düşünüyorum yanıtını verdi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.