Piramit Haber

Yılmaz ve Sarı'ya 1 yıl men cezası!

Spor

Trabzon maçında kendilerine protokolde viski servisi yaptıran Yılmaz ve Sarı, alkol seviyesi yükselince gerginlik yarattı. Rahatsız olanlar şikâyette bulununca haklarında tutanak tutulan ikilinin 1 yıl men cezası alması gündemde..

Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz ve kulübün CEO’su Gökhan Sarı, 1 yıl men cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya... Sebebi ise Trabzonspor karşılaşmasında protokol tribününde viski içip, tartışma yaratmaları...
Beşiktaş'ın geçtiğimiz pazar günü oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında Beşiktaş’ın Yatırımlar Komitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve siyah-beyazlı kulübün CEO’su Gökhan Sarı, protokol tribününde kendilerine viski servisi yaptırdılar. İçkisini yanında getirdiği plastik bardaktan içen Yılmaz’ın yanı sıra Sarı, alkol seviyesinin yükselmesinin ardından tribünde gerginlik yarattılar ve tartışmalar yaşandı. 

Bu durumdan rahatsızlık duyanlar ise şikâyette bulundular ve Yalçın Kaya Yılmaz ile Gökhan Sarı hakkında tutanak tutuldu. Şimdi ikili hakkında spor savcıları işlem başlatacak ve bu da tarihe geçecek. 

YASA UYGULANACAK

Çünkü böyle bir uygulama ilk kez yapılacak. Bilindiği gibi bu sezon öncesi yapılan ‘Sporda Şiddeti Önleme Çalıştayları’nda radikal kararlar alınmış, içerik olarak kuvvetli olsa da uygulanamadığı için eleştiri alan 6222 sayılı ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’un uygulanmaya başlanmasına karar verilmişti. Bu yasa gereği bu sezondan itibaren görev yapmaya başlayacak olan spor savcılarının yanı sıra kararları verecek olan hakimler de çalıştaylarda yer almışlardı. 


Ve şimdi spor savcıları ilk kez Yalçın Kaya Yılmaz ve Gökhan Sarı için soruşturma başlatacak. Yılmaz ve Sarı’ya 1 yıl men cezası verilmesi verilmesi bekleniyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.