Piramit Haber

Yıldız isim gözaltına alındı!

Spor

Trabzonsporlu Kevin Constant yurtdışına gitmek isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı

Trabzonspor'da Kevin Constant şoku yaşanıyor. Dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Bordo Mavililer, mücadele sonrasında milli maç arasına girdi. Sabah 08.30 sıralarında Nice gitmek isteyen Kevin Constant, ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi.
İlk önce Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışan Kevin Constant, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi. Polise de hakaret eden Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Constant'ın Atatürk Havalimanı'nda bulunan polis merkezine getirildi.

Kevin Constant savcılığa sevk edilecek
Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek. 
Nice gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen ve ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek isteyen Kevin Constant, Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartı ve ardından polise şikayet edildi.

Görevli polise de hakaret ettiği iddia edilen Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı.

Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Constant, tekrar Atatürk Havalimanı'ndaki polis merkezine getirildi.

Polis, havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması nedeniyle burada ifadesi alınacak olan Kevin Constant'ın daha sonra savcılığa sevk edileceği öğrenildi
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.