Piramit Haber

''Yeter Artık!''

Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım medyaya tepki gösterdi.

İSTANBUL

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyada belli bir kesimin, futbolu sadece sorundan, kavgadan, krizden ve skandaldan ibaret bir mecra haline getirdiğini savunarak, sert tepki gösterdi.

Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki baş yazısında, medyada futbolla ilgili tartışmalar ve sarı-lacivertli takımın Avrupa arenasındaki mücadelesine değindi.

Futbolun, sporun, spor yöneticiliğinin doğasında hata yapmanın var olduğunu, yapıcı eleştirilere her zaman açık olduklarını, belli kesimlerin ısrarla kurguladıkları yanlı ve yanlış yayınlara gereken tepkileri hukuki platformda verdiklerini anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:

''Toplumun geniş kesimlerinde büyük tepki toplayan, sporseverleri birbirine düşüren, her şeyin ama her şeyin en olumsuz, en kötü tarafına bakan, bunu da en yıkıcı kelimelerle saatlerce televizyon ekranlarına taşıyan medyanın belli kesimleri şunu bilmelidir: Yeter artık! Futbolu sadece sorundan, kavgadan, krizden skandaldan ibaret bir mecra haline getirdiniz. Herkesi birbirine düşürdünüz. Futbolcular, teknik adamlar, başkanlar, yöneticiler geliyor, gidiyor. Siz ise her zaman oradasınız. Kendinizi Türk futbolunun, sporunun üzerinde adeta Demokles'in kılıcı ilan etmişsiniz. Ancak artık yeter! Spora hizmet eden insanlara, hiçbir karşılık gözetmeden Türk sporu için çalışan insanlara saygınız olsun. Konuşacaksak da futbolun gerçek sorunlarını konuşalım, altyapıyı konuşalım, beslenmeyi konuşalım, yatırımı konuşalım, geleceği konuşalım... Önce RTÜK'ü, daha sonra da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni göreve davet ediyoruz. Basın özgürlüğü adı altında yapılan bu kepazeliğe, kural tanımazlığa, saldırganlığa, kardeşi kardeşe düşürme anlayışına 'Dur' deyin.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.