Piramit Haber

Voleybolda yeni Başkan Özkan Mutlugil

Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara Rixos Oteli'nde yapıldı. 183 delegenin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda 100 oy alan Özkan Mutlugil federasyonun 15. başkanı oldu. Erol Ünal Karabıyık ise 81 oy aldı. İki...

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Ankara Rixos Oteli'nde yapıldı. 183 delegenin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda 100 oy alan Özkan Mutlugil federasyonun 15. başkanı oldu. Erol Ünal Karabıyık ise 81 oy aldı. İki oy ise geçersiz sayıldı.

Türk voleybolunu daha çağdaş bir yapıya kavuşturacaklarını dile getiren Özkan Mutlugil sporcu sayısını, kulüp sayısını artıracaklarını ve sponsor gelirlerini artıracaklarını dile getirdi. Mutlugil, vizyon olarak şunları benimsediğini kaydetti:

"Federasyonda yönetim anlayışının değişim ihtiyacını karşılamak, öncelikle voleybolu ön planda tutan, dayanışma, sevgi ve saygı temeli üzerine oturmuş demokratik bir yönetim anlayışının tesis edilmesine vesile olmak. Voleybolu yeni bir yapıya kovuşturmak istiyoruz. Saygı çerçevesinde birlik ve beraberlik içerisinde yeni hedeflere doğru ilerlemek tek düşüncemiz."

Erol Ünal Karabıyık, "Hatalar ve kırgınlıklar mutlaka vardır. Piabet Aslında yönetenler adil, tarafsız olsun diye bazı talepleri yerine getirmeyebilirler. Neden taleplerinizi yerine getirmediğinizi anlatamazsanız, bazı kırgınlıklar olabilir. Videoda anlatılanlar Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 7 yılda yaptıklarının ancak bazılarıdır." diye konuştu.

Karabıyık, kaynakların kullanımı, altyapı yatırımları, tesisleşme, kulüplerde işbirliği ve dayanışma, milli takımlar ve demokratik yönetim anlayışı başlıklarından oluşan bir değerlendirme yaptı. Türkiye'de 81 ilde voleybol faaliyetinin bulunduğunu anlatan Karabıyık, yeni dönemde 4 ilde daha salon yapılacağını bildirdi.

Özkan Mutlugil'in listesi:
Yönetim Kurulu Asil üyeler: Hidayet Altınbaş, Alper Sedat Aslandaş, Mehmet Çakmak, Mehmet Menduh Dizdar, Mustafa Ekşi, Ahmet Göksu, Suat Güler, Ergin Kaya, Metin Mengüç, Hasan Burak Sertcan, Ali Türker, İhsan Uçar, Bahar Mert Üçoklar, Mehmet Akif Üstündağ

Sandıklar ve adayların aldıkları oylar ise şöyle:

1. SANDIK:
Erol Ünal Karabıyık: 19
Özkan Mutlugil: 18

2. SANDIK:
Erol Ünal Karabıyık: 17
Özkan Mutlugil: 21

3. SANDIK:
Erol Ünal Karabıyık: 16
Özkan Mutlugil: 21

4. SANDIK:
Erol Ünal Karabıyık: 11
Özkan Mutlugil: 23

5. SANDIK:
Erol Ünal Karabıyık: 18
Özkan Mutlugil: 17
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.