Piramit Haber

Vali milli sporcuya güç testi yaptı

Spor

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Karaçayır Parkı’nda Sağlıklı Yaşam yürüyüşü programı düzenlendi.Yürüyüşe Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halk Sağlığı...

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Karaçayır Parkı’nda Sağlıklı Yaşam yürüyüşü programı düzenlendi.

Yürüyüşe Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Doktor Ahmet Hamdi Dudak, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, sporcular, antrenörler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş öncesi sporcuların katıldığı grup içerisinden Milli Cimnastikçi Emre Öztekin’i yanına çağırtan Vali İbrahim Özçimen minik sporcu ile yakından ilgilenerek avuçlarını yumruk yaptırdı ve havaya kaldırarak, “Sen görmeyeli daha da güçlenmişsin” diyerek spor geçmişi başarılarla dolu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Suat Çelen’i işaret ederek, şunları söyledi:

“Geçmişin başarılı sporcusu ile geleceğimizin gururu milli cimnastikçimiz Emre Öztekin yan yana, bir aradalar. Minik sporcumuzdan da gelecekte İl Müdürümüz Suat Çelen’in yakaladığı başarılar gibi, şampiyonluklara imza atmasını bekliyor, derslerinde ve spor hayatında başarılar diliyorum.”

BOLU'NUN MİLLİ GURURU OLDU

2012 yılını iyi değerlendiren ve bu Betlike yılki şampiyonalarda birçok başarıya imza atan Bolulu milli cimnastikçi Emre Öztekin ilk olarak minikler kategorisinde il şampiyonu oldu. Daha sonra 4-5 Mayıs 2012 tarihleri arasında Yunanistan’da düzenlenen Alexsandroupoli Dostluk Turnuvası’nda üç gümüş ve bir bronz madalya alarak Türkiye'ye ve Bolu'ya dört başarı birden kazandırdı.

Son olarak hafta sonu Bolu’da düzenlenen Trampolin Türkiye Turnuvası’na da katılarak küçükler kategorisinde 12 ilden 85 sporcunun mücadele ettiği yarışmada rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3’ncülüğünü elde etti. Beş ayda 4’ü uluslararası, 1’i il şampiyonası ve son olarak da tranpolin turnuvasında elde ettiği Türkiye 3’ncülüğü ile madalya sayısını 6’ya çıkardı.

Milli sporcu Haziran ayında İzmir’de gerçekleşen 2’nci Etap Kulüplerarası Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda da takım halinde şampiyon olarak altın madalyayı boynuna takarak sayıyı 7’ye çıkardı. Kültür İlköğretim Okulu 5’inci sınıf öğrencisi milli sporcu Emre Öztekin antrönörleri nezaretinde haftanın altı günü çift antrenman yaparak önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan müsabakalara hazırlanıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.